Algemene Ledenvergadering | W.v.t.t.k.

Algemene Ledenvergadering | W.v.t.t.k.

Thema: 

ALV

Datum en tijd: 

vrijdag, 30 juni, 2023 - 18:00

Plaats: 

Dalfsen

Op 30 juni a.s. zal de laatste GLSV-vergadering van het seizoen 2022-2023 plaatsvinden. Deze slotvergadering, traditioneel de Algemene Ledenvergadering, wordt gehouden in het kerkgebouw van De Gereformeerde Kerk in Dalfsen.

Tijdens deze vergadering worden altijd een heel aantal ingediende moties behandeld, variërend van uiterst serieus tot volstrekt onserieus. De besprekingsrondes worden vaak gekenmerkt door een complete chaos aan moties, amendementen en besluiten (moeten we dit nu echt gaan uitvoeren, mensen?). 

Verder worden tijdens deze vergadering meestal nog een aantal onderwerpen besproken die het afgelopen jaar zijn blijven liggen, of die nog om een nadere bespreking vragen (w.v.t.t.k.: 'wat verder ter tafel komt'). 

We sluiten deze vergadering, en daarmee het seizoen, af met een gezellige borrel.

Ben je een jongere en lid van De Gereformeerde Kerken in Nederland, maar (nog) geen lid van de landelijke studentenvereniging? Je bent wel van harte welkom! Het gezamenlijke eten voorafgaand aan de vergadering begint om 18:00 uur. De vergadering zelf begint om 19:15 uur. Je mag zelf kiezen of je alleen meedoet aan de bespreking en de borrel achteraf, of dat je ook mee-eet.

Geïnteresseerd? Stuur één van onze leden even een berichtje of vraag het even na in één van de WhatsApp-groepen van DGKJeugd. Op zoek naar vervoer? Laat het even weten, dan kijken we even of er iemand langs jouw woonplaats rijdt of kan rijden.

Graag tot ziens in Dalfsen!