Christus' vrede in de kerk

Christus' vrede in de kerk

Thema: 

Kerk en confessie

Datum en tijd: 

vrijdag, 28 april, 2023 - 18:00

Plaats: 

Bovensmilde

De GSLV Virtute Dei komt naar Drenthe!

Op 28 april a.s. vergadert de gereformeerde landelijke studentenvereniging in kerkgebouw Het Kruispunt in Bovensmilde. Ds. M. Dijkstra is uitgenodigd om te komen spreken over hoe we in de kerk samen mogen leven in de vrede van Christus. Hierover gaan we samen doorpraten. Uiteraard is er tijdens de pauze en na afloop ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Ben je een jongere en lid van De Gereformeerde Kerken in Nederland, maar (nog) geen lid van de landelijke studentenvereniging? Je bent wel van harte welkom! Het gezamenlijke eten voorafgaand aan de vergadering begint om 18:00 uur. De vergadering zelf begint om 19:15 uur. Je mag zelf kiezen of je alleen meedoet aan de bespreking en de borrel achteraf, of dat je ook mee-eet.

Geïnteresseerd? Stuur één van onze leden even een berichtje of vraag het even na in één van de WhatsApp-groepen van DGKJeugd. Dan sturen we je t.z.t. ook het voorstudiemateriaal. Op zoek naar vervoer? Laat het even weten, dan kijken we even of er iemand langs jouw woonplaats rijdt of kan rijden.

Graag tot ziens in Bovensmilde!