Ethische vragen rondom levensbeëindiging

Ethische vragen rondom levensbeëindiging

Thema: 

Geloof en samenleving

Datum en tijd: 

vrijdag, 24 februari, 2023 - 18:00

Plaats: 

Dalfsen

De GLSV Virtute Dei vergadert op 24 februari a.s. weer op haar vaste locatie: het kerkgebouw van De Gereformeerde Kerk in Dalfsen. Aan de hand van door één van de leden verzameld voorstudiemateriaal gaan we samen doorpraten over ethische vragen rondom levensbeëindiging. Een onderwerp dat vandaag erg actueel is, en niet alleen voor mensen die in de zorg werken!

Ben je een jongere en lid van De Gereformeerde Kerken in Nederland, maar (nog) geen lid van de landelijke studentenvereniging? Je bent wel van harte welkom! Het gezamenlijke eten voorafgaand aan de vergadering begint om 18:00 uur. De vergadering zelf begint om 19:15 uur. Je mag zelf kiezen of je alleen meedoet aan de bespreking en de borrel achteraf, of dat je ook mee-eet.

Geïnteresseerd? Stuur één van onze leden even een berichtje of vraag het even na in één van de WhatsApp-groepen van DGKJeugd. Dan sturen we je t.z.t. ook het voorstudiemateriaal. Op zoek naar vervoer? Laat het even weten, dan kijken we even of er iemand langs jouw woonplaats rijdt of kan rijden.

Graag tot ziens in Dalfsen!