Nabespreking GS Lutten a.d.h.v. de acta

Nabespreking GS Lutten a.d.h.v. de acta

Thema: 

Kerk en confessie

Datum en tijd: 

vrijdag, 17 maart, 2023 - 18:00

Plaats: 

Dalfsen

De GLSV Virtute Dei vergadert op 17 maart a.s. weer op haar vaste locatie: het kerkgebouw van De Gereformeerde Kerk in Dalfsen. Het is de gewoonte om na elke generale synode in een nabespreking samen door te praten over de besluiten van deze synode. Op deze avond gaan we het, beter laat dan nooit, hebben over de besluiten van de GS Lutten 2021. Zo blijven we samen op de hoogte van wat er vandaag in het kerkelijk leven in Nederland speelt.

Ben je een jongere en lid van De Gereformeerde Kerken in Nederland, maar (nog) geen lid van de landelijke studentenvereniging? Je bent wel van harte welkom! Het gezamenlijke eten voorafgaand aan de vergadering begint om 18:00 uur. De vergadering zelf begint om 19:15 uur. Je mag zelf kiezen of je alleen meedoet aan de bespreking en de borrel achteraf, of dat je ook mee-eet.

Geïnteresseerd? Stuur één van onze leden even een berichtje of vraag het even na in één van de WhatsApp-groepen van DGKJeugd. Op zoek naar vervoer? Laat het even weten, dan kijken we even of er iemand langs jouw woonplaats rijdt of kan rijden.

Leden en aanwezigen: heb je de Acta op papier? Graag meenemen!

Graag tot ziens in Dalfsen!