Westminster Confessie: schriftuurlijkheid en nut voor ons

Westminster Confessie: schriftuurlijkheid en nut voor ons

Thema: 

Kerk en confessie

Datum en tijd: 

vrijdag, 14 april, 2023 - 18:00

Plaats: 

Dalfsen

De GLSV Virtute Dei vergadert op 14 april a.s. weer op haar vaste locatie: het kerkgebouw van De Gereformeerde Kerk in Dalfsen. Aan de hand van door één van de leden verzameld voorstudiemateriaal gaan we samen doorpraten over het nut van de Westminster Confessie bij ons (waarbij we zijdelings ook in zullen gaan op de vraag in hoeverre alles in deze belijdenis volledig schriftuurlijk is). Wat kunnen we leren van de Westminster Confessie?

Ben je een jongere en lid van De Gereformeerde Kerken in Nederland, maar (nog) geen lid van de landelijke studentenvereniging? Je bent wel van harte welkom! Het gezamenlijke eten voorafgaand aan de vergadering begint om 18:00 uur. De vergadering zelf begint om 19:15 uur. Je mag zelf kiezen of je alleen meedoet aan de bespreking en de borrel achteraf, of dat je ook mee-eet.

Geïnteresseerd? Stuur één van onze leden even een berichtje of vraag het even na in één van de WhatsApp-groepen van DGKJeugd. Dan sturen we je t.z.t. ook het voorstudiemateriaal. Op zoek naar vervoer? Laat het even weten, dan kijken we even of er iemand langs jouw woonplaats rijdt of kan rijden.

Graag tot ziens in Dalfsen!