Wijs getuigen vanuit de Bijbel in deze samenleving

Wijs getuigen vanuit de Bijbel in deze samenleving

Thema: 

Geloof en samenleving

Datum en tijd: 

vrijdag, 3 februari, 2023 - 19:00

De GSLV Virtute Dei komt naar het westen! 

Op vrijdagavond 3 februari a.s. hopen we te vergaderen in het kerkgebouw van De Gereformeerde Kerk te Lansingerland in Bleiswijk. Deze vergadering is onderdeel van het jaarlijkse kamp, waarvoor we dit jaar afreizen naar Hellevoetsluis.

Ds. C. Koster, predikant van DGK Lansingerland, komt spreken over het thema 'Wijs getuigen in deze samenleving'. Hierover gaan we samen doorpraten.

Ben je een jongere en lid van De Gereformeerde Kerken in Nederland, maar (nog) geen lid van de landelijke studentenvereniging? Je bent wel van harte welkom! Het gezamenlijke eten voorafgaand aan de vergadering begint om 19:00 uur. De vergadering zelf begint om 20:00 uur. Je mag zelf kiezen of je alleen meedoet aan de bespreking en de borrel achteraf, of dat je ook mee-eet.

Geïnteresseerd? Stuur één van onze leden even een berichtje of vraag het even na in één van de WhatsApp-groepen van DGKJeugd. Dan sturen we je t.z.t. ook het voorstudiemateriaal.

Op zoek naar vervoer? Laat het even weten, dan kijken we even of er een andere aanwezige langs jouw woonplaats rijdt of kan rijden, of je op een station af kan zetten.

Graag tot ziens!