28 april 2023: Studentenavond Bovensmilde

Hoi allemaal,

Juni vorig jaar hadden we samen een studentenavond in stad Groningen. Met zo'n 20-25 jongeren hebben we toen doorgepraat over het onderwerp 'Relaties en kerk'. Het was een geslaagde avond: leerzaam, en gezellig!

Op vrijdagavond 28 april a.s. hopen we als GLSV opnieuw een avond te organiseren in het noorden. Deze keer in een zaal van Het Kruispunt in Bovensmilde (het kerkgebouw van DGK Assen e.o., Ds. L. Dijkstrastraat 23).

Ds. M. Dijkstra, de plaatselijke predikant, verzorgt een inleiding over hoe we in de kerk samen mogen leven in de vrede van Christus. Hierover gaan we samen doorpraten. Na afloop is er uiteraard alle tijd om na te praten onder het genot van een biertje of fris.

Het gezamenlijke eten voorafgaand aan de avond begint om 18:00 uur. De studentenavond zelf begint om 19:15 uur. Je mag zelf kiezen of je alleen meedoet aan de bespreking en de borrel achteraf, of dat je ook mee-eet.

Geïnteresseerd? Stuur één van de GLSV-leden even een berichtje (bijv. Gerwin Janssens, Erik Lamberink of Antwan Velthuis) of vraag het even na in één van de WhatsApp-groepen van DGKJeugd. Op zoek naar vervoer? Laat het even weten, dan kijken we even of er een andere aanwezige langs jouw woonplaats rijdt of kan rijden.

We hopen dat jullie opnieuw met velen langskomen: laten we er met z'n allen weer een mooie avond van maken. Van harte welkom!

GLSV Virtute Dei

P.S. op 14 april, 12 mei en 9 & 30 juni zijn er ook studentenavonden in het kerkgebouw van DGK Dalfsen. Kijk voor meer informatie (onderwerpen, aanvangstijden, etc.) op www.virtutedei.nl.