Het seizoen is ook bij Virtute Dei weer begonnen!

Op 14 september 2018 was het dan eindelijk zo ver. De eerste vergaderavond van het nieuwe vergaderseizoen!  Jan en Larissa hadden voor het eten gezorgd. Dit keer stond er Macaroni op het menu met vla als toetje. Na de maaltijd was het tijd voor de bespreking. Zoals we wel vaker in het verleden gedaan hebben begon deze openingsavond met het onderwerp: Christen zijn in je studententijd. Dit jaar gingen we hier vooral naar kijken met het oog op “de gaven van de Geest” (zie Galaten 5:22). Want welke gaven zijn dit? En hoe kunnen we deze toepassen tijdens onze tijd als student?
Ook werd het beleid van het bestuur Peter (H), Henri, Elizabeth gepresenteerd. Het beleid had de titel Radix, wat Latijn is voor wortel. De vergaderavonden waarin we Gods woord bestuderen zijn als de wortel die de vereniging voeding geeft. Het besuur wil extra aandacht geven aan de onderwerpen van de vergadering maar ook aan de vergaderstructuur. Variatie is bij dit laatste het kernwoord. Daarnaast wil het bestuur zich extra richten op de activiteiten van de vereniging.
Al met al hebben we een goeie vergadering gehad. Het was ook heugelijk dat er een aantal gasten aanwezig waren. Wat nog heugelijker was: drie van deze “gasten” wilden lid worden!
Wouter, Jisca en Rosette, hartelijk welkom op de vereniging! We hopen dat jullie een fijne tijd mogen hebben als lid van VD!