Extern nieuws

Door: Erik Lamberink op di, 14/02/2023 - 10:39

Hoi allemaal,

Juni vorig jaar hadden we samen een studentenavond in stad Groningen. Met zo'n 20-25 jongeren hebben we toen doorgepraat over het onderwerp 'Relaties en kerk'. Het was een geslaagde avond: leerzaam, en gezellig!

Op vrijdagavond 28 april a.s. hopen we als GLSV opnieuw een avond te organiseren in het noorden. Deze keer in een zaal van Het Kruispunt in Bovensmilde (het kerkgebouw van DGK Assen e.o., Ds. L. Dijkstrastraat 23).

Ds. M. Dijkstra, de plaatselijke predikant, verzorgt een inleiding over hoe we in de kerk samen mogen leven


Door: Erik Lamberink op za, 14/01/2023 - 13:20

De GSLV Virtute Dei komt naar het westen!

Op vrijdagavond 3 februari a.s. hopen we te vergaderen in het kerkgebouw van De Gereformeerde Kerk te Lansingerland in Bleiswijk. Deze vergadering is onderdeel van het jaarlijkse kamp, waarvoor we dit jaar afreizen naar Hellevoetsluis.

Ds. C. Koster, predikant van DGK Lansingerland, komt spreken over het thema 'Wijs getuigen in deze samenleving'. Hierover gaan we samen doorpraten.

Ben je een jongere en lid van De Gereformeerde Kerken in Nederland, maar (nog) geen lid van de landelijke studentenvereniging? Je bent wel van harte


Door: Erik Lamberink op do, 24/11/2022 - 10:33

Beste leden en oud-leden,

Hierbij de vooraankondiging voor het jaarlijkse kerstdiner van de GLSV Virtute Dei op 30 december a.s.. U bent van harte welkom!

De uitnodiging met informatie m.b.t. de aanmelding en de locatie (in regio Zwolle) volgt zo spoedig mogelijk.

Namens de GLSV Virtute Dei,

Organisatie Kerstdiner 2022


Pagina's